Európai Uniós forrás segítségével technológiai eszközbeszerzésre került sor Szakály Balázs Egyéni Vállalkozó szombathelyi telephelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-01057 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 7,28 millió Forint támogatásban részesült.

Az egyéni vállalkozás 2009-ben alakult. Fő tevékenységi köre a vállalkozás saját tulajdonú üzletében és a hozzá tartozó csarnokban járólap, csempe, burkolási segédanyag, hőszigetelő anyag valamint szaniter áruk kereskedelme. A magas színvonalú szolgáltatás eredményezi, hogy a partnerek száma folyamatosan növekszik. A vállalkozás gondolkodása ügyfélközpontú.
A vállalkozás 2016-ban saját üzlethelyiséget és telephelyet vásárolt, ahol a kor követelményeinek megfelelő minőségi kiszolgálásban tudja részesíteni ügyfeleit. A fejlődés és a forgalom növekedés indokolttá tette újabb csarnok beruházását, mely 2019 év végén került átadásra.
A termék palettába a legnagyobb magyar cégek termékei mellett (MOFÉM, Zalakerámia stb.) több olasz, spanyol beszállítóval is partneri viszonyban állnak.

A kedvezményezett neve: Szakály Balázs Egyéni Vállalkozó

A projekt címe: Targonca és fóliázó gép vásárlása 2020

Megvalósítás helyszíne: 9700 Szombathely, Pinkafői út 1972/50-51.

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.06.15.

Beruházás összköltsége: 10.398.300 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 7.278.810 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

 

Beruházás rövid bemutatása: 

A projekt keretében eszközbeszerzésre került sor. A beszerzett eszközök:

  • Robopac Robot S6 PVS és Robot automata fóliavágó
  • Linde H20 D: 2,0 t dízelüzemű homlokvillás targonca

A beszerzett targonca üzemeltetéséhez a vállalkozás megfelelő végzettséggel és vizsgával rendelkező kollégákkal rendelkezik. A targonca feladata főként a magyarországi és külföldi partnerektől érkezett kamionok és tehergépjárművek által szállított raklapos termékek mozgatása, le és fel pakolása. 

Az automata fóliázó gép a vállalkozás raklapos áruinak manuális csomagolását váltotta fel, melynek köszönhetően rengeteg energiát  és időt spórol meg a vállalkozás. 

A projekt megvalósításával a vállalkozásával a termelési kapacitását bővítette, a munkafolyamatokat felgyorsította, továbbá a munkavállalók munkakörnyezetét javította.

Beruházásnak köszönhetően a vállalkozás piaci helyzete és a versenyképessége növekedett.

További információ kérhető:

Szakály Balázs

+36 30/533-2626

info@trendburkolat.hu